Valkenswaard – GP Valkenswaard en Event Camping slaan handen in één! Na overleg met, onder andere, de gemeente Valkenswaard, heeft de organisatie van GP Valkenswaard besloten te gaan samenwerken met professionele partij, Event Camping. Event Camping is een full service specialist op het gebied van het faciliteren en creëren van tijdelijke campings. Met de Benelux als hun werkgebied, kunnen zij zowel gemeenten als organisaties ontzorgen als het gaat om de totaal oplossing tijdens elk evenement.

De Grand Prix is op 17 en 18 maart in de klassen MXGP en MX2, alsook de Europese klassen EMX125 en EMX300″, laat Maarten Roos (organisator) weten.

“We gaan net als ieder jaar vol enthousiasme aan de slag met het team om het wederom tot een succesvol evenement te brengen,” vertelt Maarten Roos.

Dit mag je niet missen! Tickets zijn t/m 9 maart 2018 online verkrijgbaar voor €70 (vanaf 15 jaar) en €15 (5 t/m 14 jaar). Om tickets te bestellen gaat u naar: https://europe.motocross-tickets.com/10901-mxgp-of-europe/nl/

Vanaf 10 maart 2018 zijn tickets alleen nog verkrijgbaar aan de kassa.

Een plek op de camping reserveren? Ga dan naar: https://www.eventcamping.nl/nl/camping-boeken.html

Houd ook onze social media Facebook en Twitter in de gaten!

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.