GP Valkenswaard verwelkomt ProX Racing Parts

Valkenswaard (Nederland), 11 april 2015 – GP Valkenswaard heeft geweldig nieuws! Een hernieuwde sponsorafspraak met ProX Racing Parts. GP Valkenswaard en ProX Racing Parts zijn overeengekomen dat ProX Racing Parts de wedstrijd om het wereld- en Europees kampioenschap motorcross in Valkenswaard voor 2015 gaat ondersteunen. ProX Racing Parts is opgericht in 1980 als merk van technische onderdelen. Zij zijn begonnen met zuigers, maar inmiddels is het programma uitgegroeid tot een zeer groot assortiment onderdelen voor Motorcross, Jetski, ATV, scooter en brommer en straatmotoren. De onderdelen die geleverd worden zijn nog altijd technisch van aard. Denk hierbij aan interne motoronderdelen, zoals drijfstangsets, lagers, keerringen en pakkingen. Maar ook voor het verende gedeelte heeft ProX Racing Parts revisie-onderdelen.

Mattijs te Riele, marketingmanager ProX Racing Parts vertelt: “De doelstellingen van ProX Racing Parts zijn: motorcross toegankelijk maken voor iedereen. Onze prijs/kwaliteitverhouding van de onderdelen, dus “value for money”, sluit hierbij naadloos aan. ProX Racing Parts biedt een zeer goed alternatief voor de relatief dure originele onderdelen.”

GP Valkenswaard organisator Maarten Roos reageert: “We zijn blij om ProX Racing Parts wederom als sponsor te mogen begroeten voor de wedstrijd van dit jaar. De organisatie van GP Valkenswaard draagt ProX Racing Parts als samenwerkingspartner een warm hart toe.”

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.